MBASTUDIES

Fjernundervisning Virksomhedsadministration Kingston - Virksomhedsadministration -uddannelser i Kingston Virksomhedsadministration , Kingston

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Jamaica er en ø land beliggende i det Caribiske Hav, der består af tredjestørste ø i Greater Antiller.

Den største by i Jamaica, er Kingston er kendt for sin gode vejr og gode levevilkår. Denne hovedstad har nogle af god teknologi og it-institutioner som University of Technology og University College of The Caribbean.

Fjernundervisning Virksomhedsadministration Kingston - Tag din Virksomhedsadministration i Kingston. Få alle Virksomhedsadministration program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Kingston, Fjernundervisning Filter

Commonwealth Executive Master of business administration

University College Of The Caribbean
EMBA
<
Deltid
<
20&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Programmet fokuserer på emner inden for moderne globale miljø, og dirigerer deltagerne til at fokusere på aktuelle forretningsmæssige behov samt give dem et teoretisk grundlag ...

Læs mere