MBASTUDIES

EMBA i Venezuela - EMBA-uddannelser i Venezuela EMBA

Venezuela er et vigtigt land for økonomien i Latinamerika. Det har en god infrastruktur, smukke landskaber og en rig kultur, der gør det attraktivt for mange internationale studerende.


EMBA Venezuela er designet til forretningsfolk, der søger at fremme i deres karriere uden at afbryde deres arbejde. EMBA Venezuela studerende vil få et stærkt fundament i erhvervslivet gennem strenge kurser om emner som økonomi, informationsteknologi, markedsføring og regnskab. I EMBA Venezuela programmer, vil der blive lagt vægt på opbygning af management og ledelse. Studerende af EMBA Venezuela vil lære at tænke kritisk og strategisk, når de foretager beslutninger i et konstant skiftende globale miljø. Kandidater i besiddelse af en EMBA Venezuela grad ofte går videre til positioner i den øverste ledelse og udøvende lederskab.


Tag det næste skridt mod dine mål med en EMBA Venezuela.Tag et kig på mulighederne nedenfor og du kan finde det perfekte program til dig!

resultater fundet Filter

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
Okt 2021
<
Deltid
Spansk
på universitet

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ...

Læs mere