Deltid EMBA i Venezuela - EMBA -uddannelser i Venezuela EMBA

Deltid EMBA i Venezuela - EMBA -uddannelser i Venezuela EMBA

MBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Venezuela er et land i Sydamerika, der byder Universal Grader med meget overkommelige, globalt akkrediteret uddannelse for internationale studerende. Nyd din akademiske år, mens tilbringe et semester omgivet af toppene af Andesbjergene. Venezuela har mere end 90 højere læreanstalter.

Deltid EMBA i Venezuela - Tag din Deltid EMBA i Venezuela. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
på universitet Deltid October 2018 Venezuela Caracas

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ... [+]

Executive MBA

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovativ læring erfaringer, udsætte deltager til den state of the art viden om ledelsesmæssige spørgsmål og udfordrende oplevelser for at træffe beslutninger.

Kandidater af EMBA Executive:

- Du får en større evne til at systematisere viden om de forskellige funktionelle områder af organisationer

- vil opnå en holistisk, systemer forretning

- Integrer tegn og management informationssystemer, der bruges til at træffe beslutninger i et miljø af usikkerhed

- Identificere forretningsmuligheder og har evnen til at udtrække værdi fra ledelsesmæssige situationer... [-]