Filter
EMBA
Venezuela

EMBA i Venezuela - EMBA-uddannelser i Venezuela EMBA

Venezuela er et vigtigt land for økonomien i Latinamerika. Det har en god infrastruktur, smukke landskaber og en rig kultur, der gør det attraktivt for mange internationale studerende.


EMBA Venezuela er designet til forretningsfolk, der søger at fremme i deres karriere uden at afbryde deres arbejde. EMBA Venezuela studerende vil få et stærkt fundament i erhvervslivet gennem strenge kurser om emner som økonomi, informationsteknologi, markedsføring og regnskab. I EMBA Venezuela programmer, vil der blive lagt vægt på opbygning af management og ledelse. Studerende af EMBA Venezuela vil lære at tænke kritisk og strategisk, når de foretager beslutninger i et konstant skiftende globale miljø. Kandidater i besiddelse af en EMBA Venezuela grad ofte går videre til positioner i den øverste ledelse og udøvende lederskab.


Tag det næste skridt mod dine mål med en EMBA Venezuela.Tag et kig på mulighederne nedenfor og du kan finde det perfekte program til dig!

Read More Read Less
Andre studiemuligheder Sydamerika

Results

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ... ... [+]

Executive MBA

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovativ læring erfaringer, udsætte deltager til den state of the art viden om ledelsesmæssige spørgsmål og udfordrende oplevelser for at træffe beslutninger.

Kandidater af EMBA Executive:

- Du får en større evne til at systematisere viden om de forskellige funktionelle områder af organisationer

- vil opnå en holistisk, systemer forretning

- Integrer tegn og management informationssystemer, der bruges til at træffe beslutninger i et miljø af usikkerhed

- Identificere forretningsmuligheder og har evnen til at udtrække værdi fra ledelsesmæssige situationer... [-]

Venezuela Caracas
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Venezuela
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Caracas
    )

)
1
October 2019
Part-time
på universitet

Læs mere på dansk