Deltid EMBA i Ungarn - EMBA -uddannelser i Ungarn EMBA

Deltid EMBA i Ungarn - EMBA -uddannelser i Ungarn EMBA

MBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Deltid EMBA i Ungarn - Tag din Deltid EMBA i Ungarn. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under EMBA MBA Ungarn. Prøv vores kategori MBA MBA i stedet.

Search for similar programs here