Deltid EMBA i Ungarn - EMBA -uddannelser i Ungarn EMBA

Deltid EMBA i Ungarn - EMBA -uddannelser i Ungarn EMBA

MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Ungarn er et land i Centraleuropa. Det er beliggende i Karpaterne Basin og er omgivet af Slovakiets mod nord, Ukraine og Rumænien mod øst, Serbien og Kroatien i syd, Slovenien mod sydvest og Østrig mod vest.

Deltid EMBA i Ungarn - Tag din Deltid EMBA i Ungarn. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Executive MBA

Corvinus University of Budapest, Corvinus Business School
på universitet Deltid 4 semestre September 2018 Ungarn Budapest

Den MBA-grad er nok den mest kendte postgraduate diplom i verden. Det er ikke kun et pas for din karriere udvikling, men også en mulighed for dig at forberede sig på at besvare og rejse Global Management spørgsmål på et højere niveau. [+]

Kære Inquirer,

Den MBA-grad er nok den mest kendte postgraduate diplom i verden. Det er ikke kun et pas for din karriere udvikling, men også en mulighed for dig at forberede sig på at besvare og rejse Global Management spørgsmål på et højere niveau. Vores universitet banebrydende indførelsen MBA metoden til Ungarn, og er stadig en af ​​de få institutter med casestudie og klasse diskussion-fokuserede klassificere engelsk MBA-programmer i Ungarn. Programmerne tilbyder en integreret læseplan, der afspejler de nyeste forretningsmæssige udfordringer, en overlegen undervisningsmetoder, der bruger 21. århundrede e-learning-teknologier, samt et mangfoldigt og international gruppe af høj kvalitet studerende, der tiltræder de stærke Corvinus MBA Center (tidligere CSM) Alumni Netværk efter endt uddannelse.... [-]