Deltid EMBA Budapest - EMBA -uddannelser i Budapest EMBA , Budapest

Deltid EMBA Budapest - EMBA -uddannelser i Budapest EMBA , Budapest

MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Ungarn er et land i Centraleuropa. Det er beliggende i Karpaterne Basin og er omgivet af Slovakiets mod nord, Ukraine og Rumænien mod øst, Serbien og Kroatien i syd, Slovenien mod sydvest og Østrig mod vest.

Budapest er hovedstaden i Ungarn og den niende største i Den Europæiske Union. Som den største i landet, tjener det som et center for kommercielle og industrielle aktiviteter blandt andre. Det har tæt på tyve institutioner for videregående uddannelse inden for dets grænser.

Deltid EMBA Budapest - Tag din EMBA i Budapest. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

Corvinus University of Budapest, Corvinus Business School
på universitet Deltid 4 semestre September 2018 Ungarn Budapest

Den MBA-grad er nok den mest kendte postgraduate diplom i verden. Det er ikke kun et pas for din karriere udvikling, men også en mulighed for dig at forberede sig på at besvare og rejse Global Management spørgsmål på et højere niveau. [+]

Kære Inquirer,

Den MBA-grad er nok den mest kendte postgraduate diplom i verden. Det er ikke kun et pas for din karriere udvikling, men også en mulighed for dig at forberede sig på at besvare og rejse Global Management spørgsmål på et højere niveau. Vores universitet banebrydende indførelsen MBA metoden til Ungarn, og er stadig en af ​​de få institutter med casestudie og klasse diskussion-fokuserede klassificere engelsk MBA-programmer i Ungarn. Programmerne tilbyder en integreret læseplan, der afspejler de nyeste forretningsmæssige udfordringer, en overlegen undervisningsmetoder, der bruger 21. århundrede e-learning-teknologier, samt et mangfoldigt og international gruppe af høj kvalitet studerende, der tiltræder de stærke Corvinus MBA Center (tidligere CSM) Alumni Netværk efter endt uddannelse.... [-]