MBASTUDIES

EMBA Winter Park - EMBA-uddannelser i Winter Park EMBA, Winter Park

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Winter Park er en "by med kultur og kulturarv."Byen ligger i det centrale Florida er, og primært kendt for sine museer, borgerlige bygninger og liberale kunst gymnasier

EMBA Winter Park - Tag din EMBA i Winter Park. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Rollins Crummer Graduate School of Business
EMBA
<
Fuldtid
<
18&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
på universitet

Giver mulighed for mere tilpasning baseret på dine interesser. Studerende uddannes i 18 måneder baseret på den koncentrationsvej du vælger at vælge. Executive MBA starter en g ...

Læs mere