Deltid EMBA Washington - EMBA -uddannelser i Washington EMBA , Washington

Deltid EMBA Washington - EMBA -uddannelser i Washington EMBA , Washington

MBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Washington tilstand er en af ​​de mest progressive og avancerede stater i landet. Det er hjemsted for mange universiteter, der giver nogle af de bedste træninger i næsten alle mulige større.

Deltid EMBA Washington - Tag din EMBA i Washington. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Global Executive MBA (GEMBA)

University of Washington Foster School of Business
på universitet Deltid 18 måneder September 2018 USA Seattle San Francisco + 1 mere

Gennem et partnerskab mellem UW og Yonsei School of Business tilbyder GEMBA erfarne ledere en fremragende MBA-uddannelse og væsentlig international eksponering. [+]

Fejring af sit tiende jubilæum er Global Executive MBA (GEMBA) Programmet et 18-måneders studieforløb, der tilbydes siden 1997 gennem et partnerskab mellem University of Washington Business School og Sangnam Institute of Management på Yonsei School of Business. GEMBA tilbyder erfarne ledere en fremragende MBA-uddannelse og væsentlig international eksponering. Dette program er åbent for alle, over hele verden, som opfylder adgangskravene og som har evnen til at studere i Korea og USA.

Programoversigt

Hvert januar 35 til 40 ledere begynder 18-måneders Global Executive MBA-program på Yonsei University i Seoul. Ledere med lederskabspotentiale og demonstrerede engelsksprogede færdigheder bruger seks intensive måneder til at lære forretningsprincipper og -praksis hos Sangnam Institute of Management før de kommer til Seattle i begyndelsen af ​​juli.... [-]


Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
på universitet Deltid 21 måneder September 2018 USA Seattle San Francisco + 1 mere

Fordyb dig i en stimulerende, interaktiv læringsoplevelse, hvor du udveksler ideer med 40-50 erfarne kolleger i Michael G. Foster Business School ved University of Washington Executive MBA Program. [+]

Mål højere. Opnå mere

Fordyb dig i en stimulerende, interaktiv læringsoplevelse, hvor du udveksler ideer med 40-50 erfarne kolleger i Michael G. Foster Business School ved University of Washington Executive MBA Program.

Programoversigt

Et nationalt rangeret program på et forskningsuniversitet med et internationalt ry giver University of Washington Executive MBA-programmet (EMBA) en stringent forretningsuddannelse for mellem- og senior-ledere og ledere. Erfarne fagfolk fra hele Nordamerika vælger UW Executive MBA-programmet, fordi det giver dem mulighed for at arbejde på fuld tid og opnå en MBA på bare 21 måneder.

En top-tier business school Michael G. Foster Business School ved University of Washington har ekspertfakultet medlemmer og er en af ​​fire amerikanske handelsskoler for at holde international EQUIS certificering fra European Foundation for Management Development. Foster School of Business er akkrediteret af AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business. ... [-]