MBASTUDIES

EMBA Virginia Beach - EMBA-uddannelser i Virginia Beach EMBA, Virginia Beach

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Virginia Beach er en by beliggende på Atlanterhavet i staten Virginia. Det er den mest befolkede by i staten vært for en befolkning på omkring 447.000 indbyggere. Det er en meget kultiveret by med en velfungerende bibliotekssystem, to universiteter og et væld af andre institutter, der tilbyder en bred vifte af programmer.

EMBA Virginia Beach - Tag din EMBA i Virginia Beach. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
EMBA
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

EMBA-programmet udnytter en kohortmodel, som letter ideudvekslinger og fremmer et udvidet fagligt netværk.

Læs mere