MBASTUDIES

EMBA Rochester - EMBA-uddannelser i Rochester EMBA, Rochester

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Rochester, er en by beliggende i Monroe County, New York, USA. Byen er kendt under forskellige navne som verdens billedets centrum, The Mel byen og blomsten byen. Sammen med forskellige universiteter, er byen hjemsted for et par akkrediterede universiteter.

EMBA Rochester - Tag din EMBA i Rochester. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Udøvende mba i sundhedsstyring

Oakland University School of Business Administration
EMBA
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet

Designet til at give sundhedspersonale en forståelse af ledelsens koncepter og færdigheder, som vil hjælpe dem med at forvalte effektivt i sundhedssektoren

Læs mere