MBASTUDIES

EMBA Provo - EMBA-uddannelser i Provo EMBA, Provo

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Provo er den største by er Utah County, USA. Sammen med andre højere læreanstalter i byen er kendt for sundhed og pleje uddannelse. Lavelle Edward Stadium, Marriot center, Peaks Ice Arena, Provo-floden og Butikkerne på River Woods er de mest besøgte steder ved de studerende.

EMBA Provo - Tag din EMBA i Provo. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Udøvende mba program

Marriott School of Management, Brigham Young University
EMBA
<
Deltid
<
23 måneder
Engelsk
på universitet

Executive MBA-programmet på Marriott School of Management vil være de mest udfordrende to år i dit liv.

Læs mere