Deltid EMBA Pennsylvania, PA - EMBA -uddannelser i Pennsylvania, PA EMBA , Pennsylvania, PA

Deltid EMBA Pennsylvania, PA - EMBA -uddannelser i Pennsylvania, PA EMBA , Pennsylvania, PA

MBA

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Pennsylvania er officielt kendt som Common Wealth of Pennsylvania. De fleste af de højere læreanstalter i staten følger commonwealth system for videregående uddannelser. De let tilgængelig og sund rekreative faciliteter i staten gør det til et ideelt sted for de videregående uddannelser.

Deltid EMBA Pennsylvania, PA - Tag din EMBA i Pennsylvania, PA. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive Mba Programmer I Pittsburgh, Sao Paulo Og Praag

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business
på universitet 16 - 19 måneder September 2018 USA Pittsburgh

Den nyligt reviderede og opdaterede EMBA Worldwide pensum er lige så tæt på erhvervslivet som højere uddannelse. Kandidater er parat til at gøre en indflydelse et skridt foran morgendagens tendenser, [+]

Executive MBA-programmer i Pittsburgh, São Paulo og Prag

Den nyligt reviderede og opdaterede EMBA Worldwide pensum er lige så tæt på erhvervslivet som højere uddannelse. Kandidater er parat til at gøre en indflydelse et skridt foran morgendagens tendenser, fordi EMBA Worldwide fakultetets medlemmer forfatter forskningen, der afslører, hvad disse trends vil være. I kombination med programmets berømte fakultetsforskning og tætte partnerskaber giver EMBA Worldwide's læseplan den mest up-to-date, forwardthinking-uddannelse, der er til rådighed. Den mere strømlinede læseplan, som omfatter en blanding af obligatoriske kurser, Global Executive Forums og valgfag (i alt 48 kredit timer), hjælper studerende med at se fremtiden og navigere forhandlinger og udføre strategisk lederskab for forandring. EMBA Worldwide klasseværelset er en dynamisk, der understreger diskussion, case analyser, team og små gruppeprojekter, computersimuleringer og workshops. Kursusarbejdet fokuserer på vision, strategisk planlægning og gennemførelsesfærdigheder, som nuværende markedsledere siger er nøglen til effektiv ledelse.... [-]


Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
på universitet Deltid 21 måneder September 2018 USA Chicago Philadelphia + 2 mere

Du vil fokusere på at generere, analysere, sammenligne og raffinere ideer. Gør dem bedre. Og bedre endnu. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen pat svar eller enkle regler at trække på i erhvervslivet. [+]

I Chicago handler det hele om ideen. Du vil fokusere på at generere, analysere, sammenligne og raffinere ideer. Gør dem bedre. Og bedre endnu. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen pat svar eller enkle regler at trække på i erhvervslivet.

Du trives i enhver karrierevej du vælger, fordi du har lært at:

- Undersøg alle ideer. Hverken præsenteret af en klassekammerat eller en professor. Du vil tale din støtte, din uenighed, dine forslag. Her er der ingen forkerte spørgsmål undtagen dem, der går ubeskadiget.

- Evaluere problemer og muligheder. Gennem linserne af regnskab, økonomi, psykologi, sociologi og statistik. Med en mangfoldighed af analytiske værktøjer og metoder vil du tænke på nye måder.... [-]