Deltid EMBA Ohio, OH - EMBA -uddannelser i Ohio, OH EMBA , Ohio, OH

Deltid EMBA Ohio, OH - EMBA -uddannelser i Ohio, OH EMBA , Ohio, OH

MBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Ohio er en midtvestlige stat i USA. Ordet Ohio betyder Great River eller store åen. Ohio har 13 statslige universiteter, 24 universiteter filial og regionale campusser, 46 private gymnasier / universiteter, 6 fritstående assisteret medicinske skoler og mange andre højere læreanstalter.

Deltid EMBA Ohio, OH - Tag din EMBA i Ohio, OH. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive Master Of Business Administration (EMBA)

University of Toledo College of Business Administration
på universitet Deltid 15 måneder August 2018 USA Toledo + 1 mere

En innovativ, hurtig og praktisk, resultatorienteret læreroplevelse designet til at udstyre ledere til at konkurrere på det 21. århundredes markedsplads. [+]

Designet med travle professionelle som dig

EMBA Programmet er designet specielt til ledere og fagfolk, der er interesseret i at forbedre deres karriereveje. Det blev udviklet med omfattende input fra ledere, der repræsenterer små, mellemstore og Fortune 500-virksomheder samt ledende akademikere og industrieksperter. Resultatet er en innovativ, hurtig og praktisk, resultatorienteret læreroplevelse designet til at udstyre ledere til at konkurrere på markedet for det 21. århundrede.

EMBA unikke funktioner

15-måneders program og bekvemt plan Unikt fokus på innovation og vækst Personlig, hands-on learning Begrænset klasse Størrelse og stærk kundeservice Stærke Peer & Faculty Relations International Study Trip ... [-]