Deltid EMBA New Jersey, NJ - EMBA -uddannelser i New Jersey, NJ EMBA , New Jersey, NJ

Deltid EMBA New Jersey, NJ - EMBA -uddannelser i New Jersey, NJ EMBA , New Jersey, NJ

MBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

New Jersey er en nordøstlige og Mellemøsten atlantiske stat i USA. Top rangeret universitet USA for året 2013 er beliggende i denne provins. New Jersey er en bemærkelsesværdig tilstand i de videregående uddannelser. Nationen er fuld af liv, rekreation og professionel karrieremuligheder.

Deltid EMBA New Jersey, NJ - Tag din EMBA i New Jersey, NJ. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

Kean University
på universitet Deltid September 2018 USA New York Union

Den Kean University Executive MBA-program er designet til ledere og erhvervsfolk, der allerede har betydelig erfaring fra erhvervslivet og viden. Programmet bygger på den studerendes aktuelle viden og dygtighed sæt, mens teste de nyeste business management, økonomi og marketing teknikker og strategier [+]

Kean Executive MBA-program er en specialiseret MBA-grad program, der forbereder ledere til at lykkes i et globalt erhvervsmiljø. Det tilbyder et bredt og dybt udvalg af globale-fokuserede kurser, oplevelser og uddannelse i globale forretningsmæssige problemstillinger. Desuden har en omfattende global erfaring krav, der adskiller det fra andre programmer.

Den MBA i Global Management-programmet har seks markante komponenter, der tilsammen giver kandidater med de specialiserede viden og færdigheder er nødvendige for at styre multikulturelle og multinationale arbejdsstyrker effektivt i et hurtigt skiftende globale erhvervsklima:

Prækvalifikation Krav Core Viden i Key Business Discipliner Avanceret viden i Global Management Global Experience Specialiserede område (valgfrit) Global Business Simulation ... [-]

EMBA

Rider University College of Business Administration
på universitet Deltid September 2018 USA Lawrenceville

På Rider University har vi designet et Executive MBA-program, der gør det muligt for ledere at blive ledere [+]

EMBA

En Rideruddannelse strækker sig ud over horisonten. Det giver dig også den viden og evne, der kommer med et solidt fundament i avanceret forretningsteori og ledelsesstrategier. På Rider University har vi designet et Executive MBA-program, der gør det muligt for ledere at blive ledere. Uanset din uddannelsesmæssige baggrund - uanset om du har studeret virksomhed eller ej - vil du mestre de nyeste finansielle teknikker og ledelsesmæssige tilgange, du skal træffe beslutninger på executive level. Og fordi du også lærer de praktiske færdigheder og perspektiver for at lykkes i en skiftende økonomi, giver Riders Executive MBA-program dig den konkurrencefordel, du har brug for til at fortsætte med fuld fart.... [-]