MBASTUDIES

EMBA New York - EMBA-uddannelser i New York EMBA, New York

New York er en af ​​verdens centrale økonomiske og forretningsmæssige nav, der giver en række internationale og nationale forretningsmuligheder. Det gør en EMBA New York attraktivt for studerende, der ønsker at fremme deres karrierer og arbejdsgivere, der søger at ansætte kvalificerede erhvervsfolk.

En EMBA New York er designet til nuværende erhvervsfolk, der ønsker at gå videre til udøvende lederskab og lederstillinger i virksomheder og selskaber. EMBA New York giver et omfattende netværk af fagfolk samt høj kvalitet fakultet, at de studerende kan drage fordel af at forfølge deres grad. EMBA New York programmer giver den fleksibilitet for dem, der i øjeblikket arbejder på at få avancerede uddannelse for at fremme deres karriere som virksomhedsledere.

Hvis du overvejer en videregående uddannelse i et spændende og stimulerende miljø, så en EMBA New York kan være den passer perfekt til dig.Tag et kig på de forskellige programmer herunder og finde en, der er det rigtige for dig!

resultater fundet Filter

International MBA

ISM - International School of Management
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Vores internationale MBA giver dig den globale fordel, du har brug for at tage din lederskabskarriere til toppen. Programmet er bygget til arbejdsledere, og tilbyder alle de a ...

Læs mere

Global Executive MBA

IESE Business School
EMBA
Apr 2022
<
Deltid
<
16 måneder
22 Feb 2022
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Global Executive MBA-oplevelse, som er udfordrende, streng, praktisk og virkelig global, løfter din evne til at lede og omdanne din vision for ledelse.

Læs mere

Executive MBA

Kean University
EMBA
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den Kean University Executive MBA-program er designet til ledere og erhvervsfolk, der allerede har betydelig erfaring fra erhvervslivet og viden. Programmet bygger på den stud ...

Læs mere