MBASTUDIES

Deltid EMBA New York - EMBA -uddannelser i New York EMBA , New York

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

New York er nordøstlige og 3. mest folkerige stat i USA. Statue of Liberty, Niagara Falls og General Shuylers hus på Saratoga National Historic Park er blandt de mest besøgte steder af universitetet / kollegium niveau studerende. Offentligt universitetssystem i staten omfatter 68 Fællesskaber, tekniske, bachelor, læge-ydelse colleges. Der er mange private gymnasier i provinsen så godt.

Deltid EMBA New York - Tag din EMBA i New York. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Deltid Executive MBA

Hult International Business School
Det Forenede Kongerige, London + 8 Mere
EMBA
August 2020
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Integrer din uddannelse i et travlt arbejde og hjemmeliv ved at tilpasse hvor, hvordan og hvad du studerer med Hult meget fleksible deltids Global Executive MBA-program.

Læs mere

Executive MBA - München

IESE Business School
Spanien, Barcelona + 10 Mere
EMBA
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Siden vores grundlæggelse i 1958 er IESE Business School engageret i udvikling af ledere, der stræber efter at have en varig indvirkning på mennesker, virksomheder og samfund ...

Læs mere

Yale mba for ledere

Yale School of Management
USA, New Haven + 1 Mere
EMBA
September 2020
<
Fuldtid
<
22 måneder
Engelsk
på universitet

Ledelsen i Healthcare MBA for ledere bringer sammen kendetegnende fakultet fra Yale's skoler for medicin, folkesundhed og ledelse at undervise en læseplan, der integrerer de a ...

Læs mere

Executive MBA

Kean University
USA, New York + 1 Mere
EMBA
September 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den Kean University Executive MBA-program er designet til ledere og erhvervsfolk, der allerede har betydelig erfaring fra erhvervslivet og viden. Programmet bygger på den stud ...

Læs mere

Global Executive MBA

IESE Business School
Spanien, Barcelona + 10 Mere
EMBA
01 Feb 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
16 måneder
22 Nov 2019
Engelsk
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online

Global Executive MBA-oplevelse, som er udfordrende, streng, praktisk og virkelig global, løfter din evne til at lede og omdanne din vision for ledelse.

Læs mere