MBASTUDIES

Deltid EMBA Lang strand - EMBA -uddannelser i Lang strand EMBA , Lang strand

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Long Beach er en by beliggende i Los Angeles County i det sydlige Californien, på Stillehavets kyst i USA. California State University er et af de største universiteter i Californien i form af indskrivning med over 35.000 studerende.

Deltid EMBA Lang strand - Tag din EMBA i Lang strand. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Fuldt ansat mba (femba)

California State University Long Beach College of Business Administration
USA, Lang strand
EMBA
September 2020
<
Deltid
<
23 måneder
Engelsk
på universitet

"Fuldstændigt ansat" MBA (FEMBA) er et regulært treogtyve måneders accelereret program, der mødes om lørdagen. Studerende med mindst 3 års erhvervserfaring foretrækker ofte de ...

Læs mere

California State University Long Beach College of Business Administration
USA, Lang strand
EMBA
September 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet

CSU Long Beach leverer et AACSB-akkrediteret 48-enhed MBA-program.

Læs mere