MBASTUDIES

EMBA Chicago - EMBA-uddannelser i Chicago EMBA, Chicago

Chicago er en by, der bliver stadig mere afgørende for det globale erhvervsliv verden. Optjening en Chicago EMBA vil give en uddannelse af høj kvalitet i en spændende international by.

Chicago EMBA programmer giver løbende erfarne erhvervsfolk de færdigheder og den nødvendige erfaring til at blive udøvende ledere. Eleverne kommer ofte fra erhvervslivet baggrund i ledelse, finansiering, markedsføring, rådgivning, drift og informationsteknologi. Kursusaktiviteter i Chicago EMBA programmer fokuserer på emner som strategisk ledelse, lovrammer, international business, og organisatorisk adfærd, for at nævne nogle få. Kandidater tjener en Chicago EMBA har den viden og uddannelse er nødvendige for at holde en højere lederstillinger, uanset om det er i en lille virksomhed eller international koncern.

Hvis du overvejer en Chicago EMBA, så tag et kig gennem indstillingerne nedenfor og find den uddannelse, du har været på jagt efter!

resultater fundet Filter

Executive MBA Program

The University Of Chicago Global
EMBA
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Et program. Et fakultet. Tre campusser. Ren Chicago. Uanset hvor du studerer - Chicago, London eller Hong Kong. Som Executive MBA-studerende vil du opleve, hvad der gør Chicag ...

Læs mere

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
17&nbsp;-&nbsp;21 måneder
Engelsk
på universitet

Virksomhedsledere har brug for mere end blot tekniske færdigheder; de har brug for kapacitet, mod, perspektiv og karakter til at være effektive, strategiske ledere. Notre Dame ...

Læs mere