MBASTUDIES

Deltid EMBA El Monte - EMBA -uddannelser i El Monte EMBA , El Monte

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen El Monte er beliggende i San Gabriel Valley i Los Angeles, Caliafornia. Dens befolkning i 1930'erne plejede at være sammensat af hvide bosættere men i de seneste år har demografi ændret sig med latinamerikanere udgør flertallet.

Deltid EMBA El Monte - Tag din EMBA i El Monte. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

EMBA i ledelse og iværksætteri

California Institute of Advanced Management
USA, El Monte
EMBA
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
11 måneder
Engelsk
på universitet
Online

CIAM direktion

Læs mere