MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i USA - EMBA -uddannelser i USA EMBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Deltid EMBA i USA - Tag din Deltid EMBA i USA. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
Online og campus kombineret Deltid 19 måneder Kontakt skolen USA Lafayette

EMBA-programmet hos Purdue har leveret uddannelsesmæssige løsninger til fagfolk i mere end 30 år. Programmet har topkurser i Krannert fakultet og højttalere kendt for deres ekspertise. Det er konsekvent rangeret blandt de bedste programmer i verden.

Sonoma MBA-programmer

California State University Sonoma
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 - 2 år November 2020 USA Rohnert Park + 2 mere

Handelshøjskolen ved California State University, Sonoma (Sonoma State University) tilbyder fire AACSB-akkrediterede MBA-programmuligheder, herunder Sonoma Executive MBA, Sonoma Executive MBA i Wine Business, Sonoma MBA og Sonoma MBA i Wine Business. Sonoma MBA'erne leveres på en fleksibel tidsplan designet til at arbejde fagfolk. Vores programmer har et 50-50 forhold mellem mænd og kvinder. Studerende repræsenterer forskellige brancher, herunder regnskab, energi, regering, transport, alkoholholdige drikkevarer, forbrugeremballage, detailrådgivning, finansielle tjenesteydelser, nonprofit, teknologi, underholdning og sundhedspleje, blandt andre sektorer. Retur på uddannelse: • 2017 og 2018 kandidater fra vores Sonoma Executive MBA-programmer rapporterede en gennemsnitlig lønstigning på 25%. • 45% af 2018 kandidater fra vores Sonoma MBA-programmer rapporterede at modtage en forfremmelse, mens de deltog i programmerne. Flere oplysninger: http://web.sonoma.edu/mba

Executive MBA

Smartly
Online Deltid 12 måneder Åben tilmelding USA Washington

Executive MBA kombinerer vores prisbelønnede MBA læseplan med ekstra kurser designet til mid-karriere fagfolk og iværksættere. Med flere gruppeprojekter og eksklusiv adgang til globale netværksbegivenheder forbinder EMBA læring til alumni og karrieremuligheder.

Online Executive MBA (EMBA)

Howard University
Online Deltid 18 måneder September 2020 USA Washington

Howard University Online Executive MBA (EMBA) er en kendetegnet grad fra en national anerkendt business school, fokuseret på undersøgelse af reelle forretningsløsninger.

Executive MBA

Goizueta Business School
Online og campus kombineret Deltid 16 - 20 måneder September 2020 USA Atlanta

Emory's Modular MBA for Executives er en globalt anerkendt hybrid MBA med et innovativt, forretningsvenligt program, designet til ledende medarbejdere og dyktige fagfolk. Deltag i vores modulære MBA for ledere og opdag nye måder at forbedre forretningsydelsen og din karriere på.

Executive MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
på universitet Deltid 21 måneder Januar 2020 USA Tampa

Det AACSB-akkrediterede Executive MBA-program er designet til erfarne fagfolk, der søger en samarbejdsvillig og tværfaglig tilgang til at mestre kunsten at lede ledelse i den nye økonomi.

Executive MBA

Hult International Business School
på universitet Deltid 18 - 24 måneder August 2020 Det Forenede Kongerige London Forenede Arabiske Emirater Dubai USA Cambridge + 4 mere

Hult Global Executive MBA tilbyder den mest globale, praktisk og fleksibel erhvervsuddannelser til rådighed. Byg et program omkring din egen tidsplan og opgradere dine evner til at vokse de instinkter en iværksætter, en vision, der overskrider grænser, og et ønske om at udfordre status quo.

International Executive Master i Business Administration

Mantissa College
på universitet Fuldtid Deltid 13 - 15 måneder Åben tilmelding Malaysia Kuala Lumpur USA Fullerton + 3 mere

International Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbejde med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrig. Vores samarbejde med Paris Graduate School of Management, Frankrig (PGSM) giver dig en ekstra kvalifikationskompetence fra et af de 35 bedste universiteter i Frankrig. Vores International Executive Master of Business Administration (IEMBA) lægger vægt på en ægte og opdateret casestudie, som gør det muligt for dig at lære afgørende erhvervsledelse og ledelsesevner.

Executive MBA (EMBA)

Tulane A B Freeman School of Business
på universitet Deltid 17 måneder Januar 2020 USA New Orleans

Tulane Executive MBA (EMBA) -program samler ledere og fagfolk med syv eller flere års erhvervserfaring. Dette MBA-program med alternativ weekend, der er designet til ledere, tilbyder den avancerede forretningskendskab og ledelsesevner, der er nødvendige for at stige til højere udfordringer, forbedre karrieremuligheder og skabe vækst i virksomheden.

Executive MBA

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
på universitet Fuldtid Deltid 21 måneder Kontakt skolen USA Cleveland + 1 mere

Weatherhead Executive MBA (EMBA) program er baseret på en karakteristisk, konstant opdateret graduate pensum, der tager erfarne kandidater til et nyt niveau som erhvervsfolk og ledere.

EMBA i ledelse og iværksætteri

California Institute of Advanced Management
på universitet Online Fuldtid Deltid 11 - 22 måneder September 2020 USA El Monte + 2 mere

CIAM direktion

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
på universitet Online Deltid 17 måneder June 2020 USA Ithaca + 1 mere

Din weekend, din by-tjene en Ivy League MBA tæt på hjemmet.

Online Executive MBA

Rochester Institute of Technology (RIT)
Online Deltid 17 måneder Januar 2020 USA Rochester

Online Executive MBA er designet til professionelle fra midten til øverste niveau, der søger at udnytte deres forretnings- og ledelsesmæssige færdigheder for at forbedre deres præstationer, påtage sig større ansvar og effektivt positionere sig selv for fremtidige muligheder. Fleksibiliteten i onlineformatet dyrker samarbejde, men giver mulighed for fjernundervisning. Ved RIT ved vi, at ledere ønsker mere end en simpel overførsel af forretnings- og ledelsens teori og koncepter. De ønsker et højt engagement med fakultetet og især med deres jævnaldrende. De ønsker mulighed for at diskutere, argumentere, konkurrere og samarbejde med andre erfarne ledere om strategiske og aktuelle spørgsmål og projekter. Disse er de væsentlige træk ved online Executive MBA, og en der har direkte og øjeblikkelig anvendelse til deres egen faglige udvikling.

Executive Master of Business Administration (EMBA)

University of Toledo College of Business Administration
på universitet Deltid 15 måneder Kontakt skolen USA Toledo

En innovativ, hurtig og praktisk, resultatorienteret læreroplevelse designet til at udstyre ledere til at konkurrere på det 21. århundredes markedsplads.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
på universitet Deltid 21 måneder September 2020 USA Chicago Philadelphia Det Forenede Kongerige London Spanien Madrid + 5 mere

Du vil fokusere på at generere, analysere, sammenligne og raffinere ideer. Gør dem bedre. Og bedre endnu. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen pat svar eller enkle regler at trække på i erhvervslivet.