MBASTUDIES

EMBA Blacksburg - EMBA-uddannelser i Blacksburg EMBA, Blacksburg

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Blacksburg Virginia indarbejde undervisningspligten til sit amt politik tilbage i begyndelsen af ​​1900'erne tvang en hurtig udvikling af de lokale institutioner for videregående uddannelser.

EMBA Blacksburg - Tag din EMBA i Blacksburg. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
2 år
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Programmet fokuserer på en ekstraordinær lærerig oplevelse, med den kvalitet og udfordring, du forventer af en veletableret, fuldt akkrediteret executive MBA-program, der lægg ...

Læs mere