MBASTUDIES

EMBA Abingdon - EMBA-uddannelser i Abingdon EMBA, Abingdon

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

The Virginia Highlands Community College i Abingdon, VA har det højeste antal tilmeldinger til de videregående uddannelser. Det er en 2-årig co-ed college med mere end 1.300 elever indskrevet årligt. Den højeste grad tilbydes i denne offentlige skole er en associeret grad.

EMBA Abingdon - Tag din EMBA i Abingdon. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Programmet fokuserer på en ekstraordinær lærerig oplevelse, med den kvalitet og udfordring, du forventer af en veletableret, fuldt akkrediteret executive MBA-program, der lægg ...

Læs mere