Deltid EMBA Wales - EMBA -uddannelser i Wales EMBA , Wales

Deltid EMBA Wales - EMBA -uddannelser i Wales EMBA , Wales

MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Wales er en af ​​fire hoveddele Storbritannien. Walisisk udviklet sig fra keltisk og er meget forskellig fra engelsk. Det 's en af ​​to officielle sprog i Wales. Der er i alt 10 universiteter med omkring 150 000 elever.

Deltid EMBA Wales - Tag din EMBA i Wales. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

Cardiff Metropolitan University
på universitet Deltid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Cardiff

Den Executive MBA i Cardiff Metropolitan University er en to-årig deltids-program for erfarne ledere og giver de studerende associeret medlemskab af Chartered Managers Institute (CMI). [+]

Den Executive MBA i Cardiff Metropolitan University er en to-årig deltids-program for erfarne ledere og giver de studerende associeret medlemskab af Chartered Managers Institute (CMI). Dens meget praktisk og handlingsorienteret tilgang kombinerer intensiv modulære input weekend blokke med reelle forretningsmæssige projekter og tæt støtte tutorial.

Executive MBA Åbne Aftener finder sted; midten af ​​marts, Mid juni og begyndelsen af ​​september.

Kursus indhold

Den Executive MBA i sin "design har til formål at:

Være handlingsorienteret - Programmet design, med sine arbejdsrelaterede opgaver, ledelsesmæssige udfordringer - forbinder med organisationer som Challenge Wales og Cardiff White Water - hjælpe dig med at anvende din læring og sikre, at så dine evner vokser, din organisation høster fordelene. ... [-]