Deltid EMBA Cardiff - EMBA -uddannelser i Cardiff EMBA , Cardiff

Deltid EMBA Cardiff - EMBA -uddannelser i Cardiff EMBA , Cardiff

MBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Cardiff er hovedstaden i Wales, med en ternet sproghistorie, der resulterede i mange sprogskoler. Det har forskellige universitetshospitaler, fire store institutioner for videregående uddannelser, flere akademier og ca 44 tusind højt uddannelsesniveau studerende.

Deltid EMBA Cardiff - Tag din EMBA i Cardiff. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

Cardiff Metropolitan University
på universitet Deltid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Cardiff

Den Executive MBA i Cardiff Metropolitan University er en to-årig deltids-program for erfarne ledere og giver de studerende associeret medlemskab af Chartered Managers Institute (CMI). [+]

Den Executive MBA i Cardiff Metropolitan University er en to-årig deltids-program for erfarne ledere og giver de studerende associeret medlemskab af Chartered Managers Institute (CMI). Dens meget praktisk og handlingsorienteret tilgang kombinerer intensiv modulære input weekend blokke med reelle forretningsmæssige projekter og tæt støtte tutorial.

Executive MBA Åbne Aftener finder sted; midten af ​​marts, Mid juni og begyndelsen af ​​september.

Kursus indhold

Den Executive MBA i sin "design har til formål at:

Være handlingsorienteret - Programmet design, med sine arbejdsrelaterede opgaver, ledelsesmæssige udfordringer - forbinder med organisationer som Challenge Wales og Cardiff White Water - hjælpe dig med at anvende din læring og sikre, at så dine evner vokser, din organisation høster fordelene. ... [-]