MBASTUDIES

Deltid EMBA Hull - EMBA -uddannelser i Hull EMBA , Hull

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Hull, eller officielt Kingston upon Hull, var det eneste område i England med fløde (ikke røde) telefonbokse. Det er ikke kun ting Hull er kendt for - der er også 5 videregående uddannelsesinstitutioner.

Deltid EMBA Hull - Tag din EMBA i Hull. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Hull University Business School
Det Forenede Kongerige, Hull
EMBA
August 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Executive MBA er gennemført over to år og leveres fleksibelt over lange weekender for at imødekomme arbejdsforpligtelser. Programmet trækker sammen ledere fra en række private ...

Læs mere