MBASTUDIES

Deltid EMBA Nottingham - EMBA -uddannelser i Nottingham EMBA , Nottingham

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Deltid EMBA Nottingham - Tag din EMBA i Nottingham. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Det Forenede Kongerige, Nottingham
EMBA
August 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Vores Executive MBA giver dig mulighed for at kombinere fleksibel undersøgelse med en krævende karriere, der giver avanceret management uddannelse, der matcher behovene hos ud ...

Læs mere

Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Det Forenede Kongerige, Nottingham
EMBA
August 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Forbered dig på udfordringerne med at organisere og administrere komplekse sundhedsydelser, har vores Executive MBA Healthcare udnævnt af NHS Leadership Academy.

Læs mere