MBASTUDIES

Deltid EMBA London - EMBA -uddannelser i London EMBA , London

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Deltid EMBA London - Tag din EMBA i London. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Deltid Executive MBA

Hult International Business School
Det Forenede Kongerige, London + 8 Mere
EMBA
August 2020
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Integrer din uddannelse i et travlt arbejde og hjemmeliv ved at tilpasse hvor, hvordan og hvad du studerer med Hult meget fleksible deltids Global Executive MBA-program.

Læs mere

Executive MBA (London)

Warwick Business School
Det Forenede Kongerige, London
EMBA
01 Mar 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Undersøg din Executive MBA på The Shard i London deltid over to til fire år

Læs mere

EMBA: Executive MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Libanon, Beirut + 6 Mere
EMBA
Oktober 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

EMBA giver ledere og ledere mulighed for at forstå de forskellige dynamikker i erhvervslivet i dag. Dette program giver eleverne mulighed for at erhverve en komplet beherskels ...

Læs mere

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
USA, Chicago + 5 Mere
EMBA
September 2020
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet

Du vil fokusere på at generere, analysere, sammenligne og raffinere ideer. Gør dem bedre. Og bedre endnu. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen pat svar eller enkle regler at trækk ...

Læs mere

Executive Master of Business Administration

Boutique Universities Consortium
USA, USA Online + 7 Mere
EMBA
September 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
18 måneder
Engelsk
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online

Den Executive MBA programmet på USA University kombinerer teori og praksis-giver eleverne mulighed for at anvende det, de har lært. Eleverne er også i stand til at arbejde på ...

Læs mere

Weekend executive mba

Greenwich School of Management
Det Forenede Kongerige, London
EMBA
August 2020
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
på universitet

Programmerne opmuntrer personer fra alle samfundslag og fra alle organisatoriske og arbejdsmæssige baggrunde. Ingeniører, revisorer, jurister.

Læs mere