Deltid EMBA Hertfordshire - EMBA -uddannelser i Hertfordshire EMBA , Hertfordshire

Deltid EMBA Hertfordshire - EMBA -uddannelser i Hertfordshire EMBA , Hertfordshire

MBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Hertfordshire er et amt, hvor landsbyen Wallington er placeret, og det er vigtigt, fordi George Orwell baserede Animal Farm på det. Der er også fire gymnasier og et universitet placeret i Hatfield.

Deltid EMBA Hertfordshire - Tag din EMBA i Hertfordshire. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under EMBA MBA Det Forenede Kongerige Hertfordshire. Prøv vores kategori MBA MBA i stedet.

Search for similar programs here