MBASTUDIES

Deltid EMBA Durham - EMBA -uddannelser i Durham EMBA , Durham

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Durham har to universiteter, en af ​​dem er Durham University - tredje ældste universitet i England, lige efter Oxford og Cambridge. Der er også New College Durham, fusion mellem to ældre colleges.

Deltid EMBA Durham - Tag din EMBA i Durham. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA - Durham-EBS (dual award)

Durham University Business School
Det Forenede Kongerige, Durham + 3 Mere
EMBA
Januar 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den Executive MBA - Durham og EBS, giver dig mulighed for at drage fordel af de kombinerede styrker af to højt respekterede institutioner: Durham University Business School og ...

Læs mere