MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Det Forenede Kongerige - EMBA -uddannelser i Det Forenede Kongerige EMBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid EMBA i Det Forenede Kongerige - Tag din Deltid EMBA i Det Forenede Kongerige. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

MBA i lederskab

DSM Assessment & Training
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 18 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Bromley + 3 mere

DSM Assessment

Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Deltid 2 - 4 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Nottingham

Forbered dig på udfordringerne med at organisere og administrere komplekse sundhedsydelser, har vores Executive MBA Healthcare udnævnt af NHS Leadership Academy.

Executive MBA online

Royal Business College
Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne Serbien Serbien Online Beograd Schweiz Geneve Manchester + 7 mere

Online MBA for Executives kursus er en akademisk stringent program, hvorunder du udforske dit emne i dybden, og nåede et højt niveau af specialviden. Du trækker på viden og færdigheder fra din bachelor studie eller dit professionelle liv til at producere arbejde af høj akademisk standard, informeret af aktuelle overvejelser og debat.

Executive MBA - Durham-EBS (dual award)

Durham University Business School
på universitet Deltid 2 år Kontakt skolen Tyskland Oestrich-Winkel Det Forenede Kongerige Durham + 2 mere

Den Executive MBA - Durham og EBS, giver dig mulighed for at drage fordel af de kombinerede styrker af to højt respekterede institutioner: Durham University Business School og European Business School (EBS) i Tyskland. Denne dobbelte pris trækker på både UK-specifikke og europæiske erfaringer for at give dig et indblik i dagens erhvervsliv.

Executive MBA

Hull University Business School
på universitet Deltid 2 år August 2020 Det Forenede Kongerige Hull

Executive MBA er gennemført over to år og leveres fleksibelt over lange weekender for at imødekomme arbejdsforpligtelser. Programmet trækker sammen ledere fra en række private, offentlige ...

Weekend executive mba

Greenwich School of Management
på universitet Deltid 24 måneder August 2020 Det Forenede Kongerige London

Programmerne opmuntrer personer fra alle samfundslag og fra alle organisatoriske og arbejdsmæssige baggrunde. Ingeniører, revisorer, jurister.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
på universitet Deltid 21 måneder September 2020 USA Chicago Philadelphia Det Forenede Kongerige London Spanien Madrid + 5 mere

Du vil fokusere på at generere, analysere, sammenligne og raffinere ideer. Gør dem bedre. Og bedre endnu. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen pat svar eller enkle regler at trække på i erhvervslivet.

Executive MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
på universitet Deltid 2 - 4 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Nottingham

Vores Executive MBA giver dig mulighed for at kombinere fleksibel undersøgelse med en krævende karriere, der giver avanceret management uddannelse, der matcher behovene hos udvikle ledere.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Deltid 10 måneder September 2020 Spanien Madrid Kina Beijing Det Forenede Kongerige London + 4 mere

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

International Flex EMBA (i-Flex)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Fuldtid Deltid 20 måneder November 2019 Italien Milano Frankrig Nantes Reims Det Forenede Kongerige Edinburgh Spanien Madrid Kina Guangzhou Barcelona Belgien Bruxelles Glasgow Beijing Tyskland München Toulouse-le-Château + 18 mere

International Flex EMBA (i-Flex) er et 20-måneders Executive MBA-program rettet mod ledere, der ønsker at kombinere internationalt studie med arbejdsforpligtelser ved hjælp af en af de mest avancerede digitale læringsplatforme i verden, udviklet med Microsoft-teknologi. Programmet er rangeret 7. i verden og blandt de top 4 i Europa efter QS Distance / Online MBA 2019 Rankings. Kandidater kan vælge, hvornår, hvor og hvordan de skal deltage i undervisningen ved hjælp af en digital platform blandt de mest innovative i verden. Studerende har total frihed til at beslutte, hvornår de skal få adgang til materialet, og de kan samle deres studier med deres familie og arbejde.

Masters of Business Administration (Executive) (DL)

Leeds Beckett University
Online Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Leeds + 1 mere

Udvikle din ledelsesstil og blive en strategisk tænker ved at kombinere moderne teori med praksis og forberede dig på det usikre økonomiske miljø, der nu står overfor virksomheder over hele verden.

Executive MBA

Birmingham Business School, University of Birmingham
på universitet Deltid 30 - 54 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Birmingham

Dette program er rettet mod erfarne ledere inden for beskæftigelse på tværs af en række brancher og sektorer, der ønsker at øge deres karrieremuligheder og forbedre deres tanker om ledelsespraksis.

Executive MBA (London)

Warwick Business School
på universitet Deltid Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Undersøg din Executive MBA på The Shard i London deltid over to til fire år

Executive MBA (Warwick)

Warwick Business School
på universitet Deltid Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Coventry

Rangordnet 10th i verden, vil Warwick Executive MBA give dig de strategiske ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for til at få en øjeblikkelig virkning

Executive deltid mba

Aston Business School
på universitet Deltid 30 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Birmingham

Aston MBA er det næste kapitel i din karriere. Uanset om din ambition er at lede i internationale organisationer eller starte noget tættere på hjemmet, vil kurset uddybe din strategiske tænkning og evner og forberede dig til en karriere i spidsen for erhvervslivet.