Deltid EMBA Coventry - EMBA -uddannelser i Coventry EMBA , Coventry

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA. En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede unde… Læs mere

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Coventry er kendt for to universiteter - Coventry University og University of Warwick. Den sidstnævnte er en af ​​kun fem universiteter aldrig at være blevet vurderet uden for top ti. Coventry har et stort antal studerende med mange udenlandske studerende.

Deltid EMBA Coventry - Tag din EMBA i Coventry. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Warwick Business School
Coventry , United Kingdom

Rangordnet 10th i verden, vil Warwick Executive MBA give dig de strategiske ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for til at få en øjeblikkelig virkning

Rangordnet 10th i verden, vil Warwick Executive MBA give dig de strategiske ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for til at få en øjeblikkelig virkning -
EMBA
Deltid
Engelsk
Marts 2020
på universitet