Deltid EMBA Bromley - EMBA -uddannelser i Bromley EMBA , Bromley

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken. En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandi… Læs mere

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid EMBA Bromley - Tag din EMBA i Bromley. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer

Filtre

DSM Assessment & Training
Bromley , United Kingdom

DSM Assessment

DSM Assessment -
EMBA
Undervisning både online og på universitetet
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Engelsk
August 2020
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online