MBASTUDIES

EMBA Vallendar - EMBA-uddannelser i Vallendar EMBA, Vallendar

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Vallendar ligger i bydelen Mayen-Koblenz. Det har en lille befolkning, der er tjent med et velrenommeret privat universitet fundet inden for sine grænser, der tilbyder forskellige programmer hovedsageligt inden for ledelse.

EMBA Vallendar - Tag din EMBA i Vallendar. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Global executive mba program

Kellogg-WHU Executive MBA Program
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet er designet til ledere, der stræber efter at blive mere effektive og ansvarlige ledere i dagens højtryks konkurrencedygtige miljø.

Læs mere