Deltid EMBA Nordrhein-Westfalen - EMBA -uddannelser i Nordrhein-Westfalen EMBA , Nordrhein-Westfalen

Deltid EMBA Nordrhein-Westfalen - EMBA -uddannelser i Nordrhein-Westfalen EMBA , Nordrhein-Westfalen

MBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Nordrhein-Westfalen er den største stat i Tyskland. Det er også hjemsted for 4 af Tysklands største byer. Staten har over 17 millioner mennesker. Staten Nordrhein-Westfalen er hjemsted for 14 universiteter og over 50 gymnasier.

Deltid EMBA Nordrhein-Westfalen - Tag din EMBA i Nordrhein-Westfalen. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Cologne Rotterdam Executive MBA

University of Cologne Executive School
på universitet 24 måneder September 2018 Tyskland Köln

En dobbelt grad EMBA i samarbejde med den tredobbelte krone akkrediteret Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). [+]

Köln-Rotterdam Executive MBA programmet er etableret i samarbejde med den tredobbelte krone akkrediteret Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). Köln-Rotterdam EMBA er en dobbelt grad, således den succes færdiggørelse af uddannelsen fører til tildeling af 2 markante MBA grader: en MBA fra universitetet i Köln og en MBA fra RSM.

Det er et veletableret faktum, at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) er en af ​​de bedste business schools i Europa. Over de seneste 45 år, har sit ry for kvaliteten af ​​dets forskning og undervisning resulteret i stærke og gensidige obligationer med multinationale virksomheder baseret i havnebyen Rotterdam.... [-]


Global Executive Mba Program

Kellogg-WHU Executive MBA Program
på universitet Deltid 2 år September 2018 Tyskland Vallendar Düsseldorf Baden-Württemberg + 2 mere

Kellogg-WHU Executive MBA-programmet er designet til ledere, der stræber efter at blive mere effektive og ansvarlige ledere i dagens højtryks konkurrencedygtige miljø. [+]

Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet er et veletableret og prestigefyldt program, der har fastholdt sin dominerende stilling inden for de top 20 EMBA-programmer på verdensplan og top 10 EMBA-programmer i Europa i Financial Times-rankings. Programmet nyder godt af både amerikansk og europæisk ledelseskendskab gennem partnerskabet mellem Kellogg School of Management, Northwestern University i USA og WHU Otto Beisheim School of Management i Tyskland. Målet med programmet er at give fremtidige ledere de nødvendige værktøjer til succesfuldt at lede organisationer i et komplekst forretningsmiljø. Programmet lægger stor vægt på teamledelse, personlig udvikling og internationalitet gennem gruppearbejde, coaching og globale moduler. Kandidater opnår en fælles MBA-grad fra Kellogg School of Management, Northwestern University og WHU Otto Beisheim School of Management, og drager fordel af et stærkt globalt alumni netværk lige lang tid efter eksamen. Strukturen i Kellogg-WHU Global Executive MBA-programmet giver ledere mulighed for at fortsætte med at arbejde, mens de deltager aktivt i programmet. Studerende har mulighed for at anvende deres nyopkøbte færdigheder straks på arbejdspladsen. Programmet består af 30 kurser, der dækker en bred vifte af emner relateret til den generelle ledelse. Kellogg-WHU-programmet er modulbaseret, og klasser finder sted på vores smukke og fredelige campus i Vallendar, Tyskland hver anden måned med back-to-back weekender (Thurs-Sun) over en 2-årig periode. Vores globale muligheder består af et obligatorisk to-ugers modul på Kellogg campus (Evanston / Chicago) og mindst en uges global valgfag hos en af ​​vores partnerinstitutioner i Hongkong, Beijing, Tel Aviv, Toronto eller Miami. ... [-]