MBASTUDIES

EMBA Kitzscher - EMBA-uddannelser i Kitzscher EMBA, Kitzscher

En EMBA i Leipzig er en top valg for en professionel Graduate Business program for mange mennesker rundt om i verden. Bortset fra fremragende akademiske programmer, Leipzig har så meget at tilbyde dem, der vælger denne levende og dynamisk by for akademisk og faglig udvikling. Med en EMBA i Leipzig, kan eleverne med at opbygge et stærkt fagligt netværk, der kan spænde over Tyskland, såvel som Europa.

En EMBA i Leipzig er designet til professionelle søger en ph.d.-uddannelse i erhvervslivet for at komme videre til ledende lederstillinger. Programmer består generelt af kurser for at opbygge en stærk forretning fundament i markedsføring, regnskab, finans, etik og økonomi, med vægt på ledelse. Mange EMBA i Leipzig programmer stræber efter at levere de færdigheder, viden og uddannelse af fremtidens globale erhvervsledere.

Du kan lære mere om en EMBA i Leipzig ved at rulle gennem programmerne nedenfor.Hvis du finder et program, du er interesseret i, kan du anmode om oplysninger direkte fra skolen!

resultater fundet Filter

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele klod ...

Læs mere

Globale Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
EMBA
<
Fuldtid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet

Den globale Executive MBA i EADA og HHL forbereder dig til at arbejde i en globaliseret og stærkt konkurrencepræget erhvervsklima og vil guide dig til et niveau af viden, som ...

Læs mere