$close

Filtre

Se resultater

EMBA Istanbul - EMBA-uddannelser i Istanbul EMBA, Istanbul

Istanbul er et godt valg for mange mennesker, der søger en EMBA program. Istanbul har en hurtigt voksende marked, hvor både europæiske og asiatiske indflydelser er fremherskende og unikt infunderes i kurser. Dette er et område for virksomhedernes innovation og kreativitet med flere muligheder for avancement i europæiske, asiatiske og nye markeder. En EMBA i Istanbul indeholder unikke og inte… Læs mere

Istanbul er et godt valg for mange mennesker, der søger en EMBA program. Istanbul har en hurtigt voksende marked, hvor både europæiske og asiatiske indflydelser er fremherskende og unikt infunderes i kurser. Dette er et område for virksomhedernes innovation og kreativitet med flere muligheder for avancement i europæiske, asiatiske og nye markeder. En EMBA i Istanbul indeholder unikke og interaktive undervisningsmetodologier med specialisering i retning af at arbejde fagfolk, der søger udøvende ledelse og øverste lederstillinger.

EMBA programmer gør det muligt erfarne fagfolk mulighed for at fremme deres karriere med en professionel kandidatuddannelse. En vifte af færdigheder er opnået, fordi erhvervserfaring er kombineret med kurser, der giver mulighed for anvendelse af faglige begreber. Ligesom andre EMBA programmer, omfatter en EMBA i Istanbul den samlede erhvervserfaring sine deltagere.Et hold fremgangsmåde anvendes, giver mulighed for deling af flere perspektiver. EMBA i Istanbul programmer udviser et avanceret niveau af viden om moderne management emner. EMBA i Istanbul programmer indebærer også en forståelse for strategisk tænkning og planlægning samt viden til at opbygge en effektiv ledelse og lederevner.

Du kan lære mere om en EMBA i Istanbul ved at gennemse programmerne nedenfor. Tag det næste skridt mod dine mål i dag!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyrkiet
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
41 North Business School
Istanbul, Tyrkiet

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyder en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkiet, i partnerskab med 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyder en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkiet, i partnerskab med 41 North Business School . -
EMBA
Deltid
19 - 24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online