MBASTUDIES

Deltid EMBA i Tyrkiet - EMBA -uddannelser i Tyrkiet EMBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Deltid EMBA i Tyrkiet - Tag din Deltid EMBA i Tyrkiet. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Izmir University of Economics
EMBA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dag `s erhvervsklima undergår løbende en ændring og bliver mere kompliceret som den teknologiske udvikling accelererer; produkter og tjenester varierer; kunder bliver mere sel ...

Læs mere

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Frankrig, Istanbul-Cohort Program i samarbejde med

41 North Business School
EMBA
<
Deltid
<
19&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyder en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkiet, i partnerskab med 41 North Business School .

Læs mere