$close

Filtre

Se resultater

EMBA i Tyrkiet - EMBA-uddannelser i Tyrkiet EMBA

Tyrkiet er unikt beliggende dels i Asien og til dels i Europa, hvilket giver en så rig og integreret kultur. Historisk har Tyrkiet været centrum for handel, samt silke og krydderier ruter, og nu er blevet en vigtig økonomisk og finansiel beliggenhed for både Asien og Europa. EMBA Tyrkiet giver et interaktivt læringsmiljø, hvor eleverne bringe deres faglige erfaring og viden til bordet. Stu… Læs mere

Tyrkiet er unikt beliggende dels i Asien og til dels i Europa, hvilket giver en så rig og integreret kultur. Historisk har Tyrkiet været centrum for handel, samt silke og krydderier ruter, og nu er blevet en vigtig økonomisk og finansiel beliggenhed for både Asien og Europa.


EMBA Tyrkiet giver et interaktivt læringsmiljø, hvor eleverne bringe deres faglige erfaring og viden til bordet. Studerende, der deltager i EMBA Tyrkiet er som regel ledere, fagfolk og iværksættere. Studerende af EMBA Tyrkiets programmer vil tage et globalt perspektiv, undersøge globalisering og verdens økonomi, handel, strategi, samt kerneforretningen fundamentals såsom finansiering, markedsføring, informationsteknologi, menneskelige ressourcer og regnskab. EMBA Tyrkiet understreger også, byggeledelse og lederevner.


Overvej en EMBA Tyrkiet til at hjælpe dig med at fremme din karriere. Tag et kig gennem valgmulighederne nedenfor for at finde det program for dig!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyrkiet
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
41 North Business School
Istanbul, Tyrkiet

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyder en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkiet, i partnerskab med 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Managment (GEM), tilbyder en deltid Executive MBA i Istanbul, Tyrkiet, i partnerskab med 41 North Business School . -
EMBA
Deltid
19 - 24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online