Tofaglig MBA-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Tofaglig MBA-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Tofaglig MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En dobbelt MBA er en videregående uddannelse, der giver eleverne mulighed for at specialisere deres viden og kandidat med færdigheder i to forskellige områder. Mange studerende forfølge en dobbelt MBA for at imødekomme deres ønskede karriere eller faglige formåen.

EMBA-programmer: Søg her for Tofaglig MBA-programmer. Få alle skole og EMBA information directely, spare tid og kontakte EMBA indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere

Tongji-Mannheim Dual-grad Executive Mba

Tongji University, School of Economics and Management
på universitet Deltid March 2018 Kina Shanghai Tyskland Mannheim + 1 mere

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Programmet med sit stærke kinesisk-tyske fokus svarer til den voksende efterspørgsel efter ledere, der med held kan navigere udfordringerne i begge kulturer. Det vil give ledere fra hele verden de færdigheder og værktøjer, de har brug for til stillinger i international top management. [+]

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA Program

Oversigt

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Programmet med sit stærke kinesisk-tyske fokus svarer til den voksende efterspørgsel efter ledere, der med held kan navigere udfordringerne i begge kulturer. Det vil give ledere fra hele verden de færdigheder og værktøjer, de har brug for til stillinger i international top management.

Universiteterne i både Mannheim og Tongji er kendt for deres høje akademiske kvalitet, banebrydende forskning og undervisningspraksis. De er to partnere med stor erfaring inden for ledelsesuddannelse. Derudover indeholder begge gode samarbejds- og alumni netværk og demonstrerer en høj kinesisk-tysk affinitet. TONGJI-MANNHEIM Executive MBA (EMBA) gør bedst muligt brug af dette værdifulde samarbejde for at give deltagerne det allerbedste i EMBA-uddannelse.... [-]