MBASTUDIES

EMBA i Thailand - EMBA-uddannelser i Thailand EMBA

Thailand, bortset fra dens skønhed og kultur, er populært for udenlandske investeringer, nye virksomheder, lave omkostninger, og at være et regionalt knudepunkt. Dette gør det til en attraktiv destination for internationale studerende samt internationale professionelle erhvervsfolk.


EMBA Thailand programmer er struktureret, så de løbende forretninger fagfolk, der søger at fremme deres karriere kan forfølge deres grader uden at forstyrre deres arbejde tidsplaner. EMBA Thailand programmer er designet til at forberede de studerende til den øverste ledelse og ledende lederstillinger. Studerende af EMBA Thailand vil fokusere på emner som global ledelse, kommunikation, finansiel rapportering, marketing management, investering ledelse, konfliktløsning, og erhvervsret og etik. Studerende af EMBA Thailand vil have mulighed for at lære af hinanden, som hver studerende bringer deres professionelle erfaringer til læringsmiljøet.


Hvis dette lyder interessant for dig, tag da et kig gennem EMBA Thailand mulighederne herunder, og tage det næste skridt i din karriere!

resultater fundet Filter

Sasin Executive MBA

Sasin Graduate Institute of Business Administration
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den EMBA program tjener medio karriere ledere forbereder sig til det næste niveau, samt ledende medarbejdere, der ønsker at forbedre deres færdigheder og lederskab effektivite ...

Læs mere

EXECUTIVE MBA

Chulalongkorn University Sasin Graduate Institute of Business Administration
EMBA
Jun 2021
Engelsk

Sasins flagskib Executive MBA-program har allerede ændret livet for over 2.000 erfarne ledere og forretningsledere.

Læs mere