Filter
EMBA
Thailand

EMBA i Thailand - EMBA-uddannelser i Thailand EMBA

Thailand, bortset fra dens skønhed og kultur, er populært for udenlandske investeringer, nye virksomheder, lave omkostninger, og at være et regionalt knudepunkt. Dette gør det til en attraktiv destination for internationale studerende samt internationale professionelle erhvervsfolk.


EMBA Thailand programmer er struktureret, så de løbende forretninger fagfolk, der søger at fremme deres karriere kan forfølge deres grader uden at forstyrre deres arbejde tidsplaner. EMBA Thailand programmer er designet til at forberede de studerende til den øverste ledelse og ledende lederstillinger. Studerende af EMBA Thailand vil fokusere på emner som global ledelse, kommunikation, finansiel rapportering, marketing management, investering ledelse, konfliktløsning, og erhvervsret og etik. Studerende af EMBA Thailand vil have mulighed for at lære af hinanden, som hver studerende bringer deres professionelle erfaringer til læringsmiljøet.


Hvis dette lyder interessant for dig, tag da et kig gennem EMBA Thailand mulighederne herunder, og tage det næste skridt i din karriere!

Read More Read Less

Results

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Ross School of Business er anerkendt verden over som førende inden for MBA og Executive Education. EMBA samler disse traditioner af ekspertise til at give en udviklingsop ... [+]

Hvorfor en Executive MBA fra Michigan?

Ross School of Business er anerkendt verden over som førende inden for MBA og Executive Education. EMBA samler disse traditioner af ekspertise til at give en udviklingsoplevelse, der er unik i sin blanding af lederskab og analytik.

Programmets højt anvendte læseplan er bygget op omkring en unik blanding af analytiske fundamenter, løsningsbaserede kurser og læringsmuligheder for aktion:

* Dens intense fokus på lederskab er tilpasset behovene hos etablerede ledere.

* Dens resultatorienterede læseplan giver deltagerne umiddelbart anvendelige værktøjer såvel som grundlæggende forudsætninger for det lange løb.

... [-]
Thailand Bangkok
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Thailand
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bangkok
    )

)
1
September 2019
Part-time
20 måneder
på universitet

Læs mere på dansk
Sasin Graduate Institute of Business Administration

Den EMBA program tjener medio karriere ledere forbereder sig til det næste niveau, samt ledende medarbejdere, der ønsker at forbedre deres færdigheder og lederskab effekt ... [+]

Den EMBA program tjener medio karriere ledere forbereder sig til det næste niveau, samt ledende medarbejdere, der ønsker at forbedre deres færdigheder og lederskab effektivitet. Dette to år Executive MBA-program er specielt designet til lovende ledere med betydelig ledelseserfaring. Programmet indeholder de seneste globale ledelsesværktøjer og begreber, gør det muligt for EMBA deltagerne til at udvikle de ledelsesmæssige kompetencer afgørende at betjene virksomheder og andre organisationer, på nationalt, regionalt og internationalt plan. Programmet leveres på engelsk, i Bangkok, Thailand - i hjertet af Sydøstasien.

Fra 2012 vil EMBA blive undervist på fredag ​​aften og hele dagen lørdag. Fredag ​​overnatning vil være tilgængelig på Sasa Hus til programdeltagere på en 50% rabat.... [-]

Thailand Bangkok Pa Tong
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Thailand
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bangkok
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Pa Tong
    )

)
1
May 2019
Part-time
2 år
på universitet

Læs mere på dansk