MBASTUDIES

EMBA i Sydkorea - EMBA-uddannelser i Sydkorea EMBA

Sydkorea er førende inden for mange brancher, såsom teknologi, robotteknologi, og erhvervslivet. Dens økonomiske vækst er at tjene som model for udviklingen af ​​nationer. Det er på grund af dette, at Sydkorea er attraktivt for internationale studerende, der ønsker at forfølge en EMBA, såvel som internationale forretningsfolk. Studerende kan drage fordel af det store professionelle netværk, og samtidig nyde de smukke landskaber og kultur.


EMBA Sydkorea programmer er designet til forretningsfolk, som regel i lederstillinger, at opnå de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at blive kompetente ledere. Studerende af EMBA Sydkorea kan anvende det, de lærer i deres studier til deres job, samtidig med at deres erhvervserfaring at læringsmiljøet. Studerende af EMBA Sydkorea vil opleve strenge kurser, der fokuserer på grundlæggende forretningsmæssige principper, men understregede samtidig, ledelse og lederskab.


EMBA Sydkorea kan hjælpe dig med at fremme din karriere til det næste niveau. Rul gennem EMBA Sydkorea mulighederne herunder, og tage det næste skridt mod dine professionelle mål!            

resultater fundet Filter

Executive MBA

Korea University Business School
EMBA
Mar 2021
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Målet med Executive MBA er at uddanne ledere, ikke kun ledere. Det gør vi ved at levere den væsentlige viden om forretningsfunktioner med vores innovative læseplaner. Vi hjælp ...

Læs mere

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
EMBA
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet

Fordyb dig i en stimulerende, interaktiv læringsoplevelse, hvor du udveksler ideer med 40-50 erfarne kolleger i Michael G. Foster Business School ved University of Washington ...

Læs mere

Global Executive MBA (GEMBA)

University of Washington Foster School of Business
EMBA
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Gennem et partnerskab mellem UW og Yonsei School of Business tilbyder GEMBA erfarne ledere en fremragende MBA-uddannelse og væsentlig international eksponering.

Læs mere