MBASTUDIES

EMBA Seoul - EMBA-uddannelser i Seoul EMBA, Seoul

Seoul er en ideel destination for mange mennesker, der ønsker at forfølge en Graduate Business grad. En EMBA i Seoul er en spændende mulighed for fagfolk til at tjene deres grad i en pulserende storby, der hurtigt har øget sin tilstedeværelse på det globale marked. Seoul er en cutting-edge, high tech, og global by med masser af muligheder for at udvikle et stærkt professionelt netværk og karriere.

Den EMBA i Seoul programmer er designet til at give en professionel virksomhed uddannelse fra et internationalt perspektiv, hvilket er et vigtigt aspekt, som globaliseringen stiger og lande bliver endnu mere sammenhængende. Med en EMBA i Seoul, vil de studerende få en solid forståelse for forretningsmæssige principper, samtidig med at få de nødvendige færdigheder til at blive globale erhvervsledere. Kandidater fra EMBA i Seoul programmer kan have gode karrieremuligheder spænder fra små virksomheder til multinationale selskaber.

Tag et kig gennem EMBA i Seoul programmer nedenfor, og du kan finde den grad, det er perfekt for dig!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Korea University Business School
EMBA
Mar 2022
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Målet med Executive MBA er at uddanne ledere, ikke kun ledere. Det gør vi ved at levere den væsentlige viden om forretningsfunktioner med vores innovative læseplaner. Vi hjælp ...

Læs mere

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet

Fordyb dig i en stimulerende, interaktiv læringsoplevelse, hvor du udveksler ideer med 40-50 erfarne kolleger i Michael G. Foster Business School ved University of Washington ...

Læs mere

Global Executive MBA (GEMBA)

University of Washington Foster School of Business
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Gennem et partnerskab mellem UW og Yonsei School of Business tilbyder GEMBA erfarne ledere en fremragende MBA-uddannelse og væsentlig international eksponering.

Læs mere