MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Sydkorea - EMBA -uddannelser i Sydkorea EMBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

De videregående uddannelsesinstitutioner indgår regelmæssige fireårige gymnasier og universiteter. Uddannelse er taget meget alvorligt i Sydkorea, og landet er hjemsted for flere verdensklasse universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med forskellige udenlandske universiteter, og er en god måde for udlændinge at opleve livet på landet.

Deltid EMBA i Sydkorea - Tag din Deltid EMBA i Sydkorea. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Korea University Business School
på universitet Deltid 2 år Marts 2020 Sydkorea Seoul Kina Shanghai Singapore + 3 mere

Målet med Executive MBA er at uddanne ledere, ikke kun ledere. Det gør vi ved at levere den væsentlige viden om forretningsfunktioner med vores innovative læseplaner. Vi hjælper med at forme vores elevernes evne til at tænke både funktionelt og kritisk.

Global Executive MBA (GEMBA)

University of Washington Foster School of Business
på universitet Deltid 18 måneder September 2020 Sydkorea Seoul USA Seattle San Francisco + 3 mere

Gennem et partnerskab mellem UW og Yonsei School of Business tilbyder GEMBA erfarne ledere en fremragende MBA-uddannelse og væsentlig international eksponering.

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
på universitet Deltid 21 måneder September 2020 USA Seattle Sydkorea Seoul San Francisco + 3 mere

Fordyb dig i en stimulerende, interaktiv læringsoplevelse, hvor du udveksler ideer med 40-50 erfarne kolleger i Michael G. Foster Business School ved University of Washington Executive MBA Program.