MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Sydamerika - EMBA -programmer EMBA Sydamerika

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Spænder over mange lande og øområder, Sydamerika er hjemsted for mange spansktalende lande. Her kan studerende bogstaveligt talt gå gennem historien på deres vej til klassen og nyde kulturen af ​​gamle samfund. 

Deltid EMBA Sydamerika - Tag din EMBA Sydamerika. Få alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Online og campus kombineret Deltid 1 år Kontakt skolen Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM er et deltids program, der internationaliserer og fremmer karriere fra sine deltagere og skaber øjeblikkelig værdi for deres organisationer.

Executive MBA i projektledelse (EMBAP)

ESIC Business & Marketing School
på universitet Deltid 600 timer Marts 2020 Brasilien Curitiba

Executive MBA i Project Management - EMBAP er rettet til ledende fagfolk, der er erfarne og / eller interesserede i projektområdet. De giver et godt fundament for forståelse af kursusforvaltning og diskuterer lederens rolle.

Executive MBA i Business Management (EMBA)

ESIC Business & Marketing School
på universitet Deltid 600 timer Marts 2020 Brasilien Curitiba

Den Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mod erfarne fagfolk, der inden for deres organisationer udfører arbejde karakteriseret ved beslutningstagning og forvaltning af forretningsmæssige ressourcer, samt de fagfolk, der udfører lignende og komplementære funktioner i ledende medarbejdere.

MBA International udøvende

FIA – Fundação Instituto de Administração
på universitet Deltid 20 måneder Kontakt skolen Brasilien Sao Paulo

Oprettet i 1992 for at danne virksomhedsledere, denne banebrydende kursus har stærke indregning i nationalt og internationalt plan. Det er den ultimative kursus for allerede gjort en anden MBA eller øge deres viden og færdigheder for en international karriere og søger en intens udveksling af viden fra de mere erfarne studerende fra Brasilien.

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
på universitet Deltid Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City Kina Shanghai Colombia Bogotá Frankrig Paris Mexico Buenavista USA New Orleans + 11 mere

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ...

Mba - executive MBA

ISEAD Business School
Online og campus kombineret Deltid 14 måneder Kontakt skolen Colombia Bogotá Spanien Madrid USA Miami + 4 mere

Designet til "senior" ledende niveau ledere, Executive Master i Business Administration ISEAD Business School er en fleksibel og udfordrende program. Fremmer teamsamarbejde, ledelse, tilpasningsevne og skabe nye ideer til at sætte spørgsmålstegn ved virkeligheden. Alt dette i et miljø af kulturel mangfoldighed, som beriger oplevelsen af ​​den studerende og hans organisation.