MBASTUDIES

EMBA i Sydafrika - EMBA-uddannelser i Sydafrika EMBA

Sydafrika er blevet en økonomisk faktor for hele Afrika, hvilket gør det en fremragende beliggenhed for høj kvalitet og givende EMBA programmer. Business-programmer i Sydafrika har en lang historie og er fortsat med at vokse, hvilket giver endnu mere værdi til en vis grad fra Sydafrika. Studerende, der forfølger et EMBA Sydafrika overvære de mange verdensklasse uddannelsesinstitutioner, samt drage fordel af den smukke landskaber og kultur.


EMBA Sydafrika programmer tager en "hands-on"-tilgang, der understreger anvendelse af teori til praksis. Studerende af EMBA Sydafrika får et stærkt forretningsgrundlag gennem kerne klasser med fokus på IT, globalisering, etik, ledelse og lederskab. Studerende, der forfølger en EMBA Sydafrika er ofte aktuelle erhvervsfolk, der arbejder for at fremme deres karriere til det næste niveau af udøvende lederskab.


Hvis du søger efter et fagligt udfordrende og stimulerende miljø, så EMBA Sydafrika kan programmet for dig. Tag et kig gennem indstillingerne nedenfor!

resultater fundet Filter

UCT GSB Executive MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
EMBA
Feb 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

UCT GSB MBA med speciale i Executive Management (EMBA) er en anvendt læringserfaring for ledere og ledere, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i din udøvende rolle, så den e ...

Læs mere

International MBA

ISM - International School of Management
EMBA
Sep 2021
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Vores internationale MBA giver dig den globale fordel, du har brug for at tage din lederskabskarriere til toppen. Programmet er bygget til arbejdsledere, og tilbyder alle de a ...

Læs mere