MBASTUDIES

EMBA Stockholm - EMBA-uddannelser i Stockholm EMBA, Stockholm

Stockholm er en ideel destination for en Graduate Business grad for mange fagfolk fra hele verden. Sverige har en lang tradition for ekspertise i akademikere og er hjemsted for mange multinationale selskaber og virksomheder. En EMBA i Stockholm kan vise sig at være en unik mulighed for en høj kvalitet fagligt program kombineret med faglig udvikling i en dynamisk og international by.

Da Sverige er et fremadrettet samfund, EMBA i Stockholm programmer sætter innovative og nye ideer, der integrerer fremtidige tendenser. Den EMBA i Stockholm programmer er designet til forretningsfolk, der forsøger at få den uddannelse og færdigheder er nødvendige for avancement til ledende og øverste lederstillinger. Med en EMBA i Stockholm, kan kandidater bygge et stort fagligt netværk, der kan spænde over regionen, samt få værdifuld international erfaring, som kan give en konkurrencefordel på det globale jobmarked.

Gennemse EMBA i Stockholm programmer nedenfor, og du kan finde den grad, at du har været på jagt efter!

resultater fundet Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Svensk
på universitet

Det udøvende MBA-program tilbyder en unik pædagogisk erfaring med fokus på international ledelses- og ledelsespraksis, der finder anvendelse på nuværende og fremtidige organis ...

Læs mere