Deltid EMBA Stockholm - EMBA -uddannelser i Stockholm EMBA , Stockholm

Deltid EMBA Stockholm - EMBA -uddannelser i Stockholm EMBA , Stockholm

MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Deltid EMBA Stockholm - Tag din EMBA i Stockholm. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
på universitet Deltid 4 semestre August 2018 Sverige Stockholm

Den udøvende MBA-program tilbyder en unik lærerig oplevelse fokuseret på internationale ledelse og forvaltning praksis, som gælder for nuværende og fremtidige organisatoriske ledere i både den private og offentlige sektor. [+]

Den udøvende MBA-program tilbyder en unik lærerig oplevelse fokuseret på internationale ledelse og forvaltning praksis, som gælder for nuværende og fremtidige organisatoriske ledere i både den private og offentlige sektor. Undervisningen er gennemsyret af en opfattelse, at den enkelte er det vigtigste aktiv i enhver virksomhed; derfor vil du blive uddannet som en ekspert, der professionelt styrer og forbedrer den menneskelige kapital i din organisation. Programmet finder sted i Stockholm Business School i Kräftriket, beliggende på Brunnsviken i det centrale Stockholm. Det EMBA program udgør ni kurser og en afsluttende afhandling, som tilsammen svare til 60 ECTS-point. Hvert semester består af tre nødvendige kurser (5 ECTS hver) i løbet af de første tre semestre. Den fjerde semester består af en afhandling (15 point), der iværksættes med støtte fra rådgivere. Hvis det er nødvendigt en undersøgelse pause for et eller to semestre er tilladt. Undervisningssproget er engelsk, dog kan der gives støtte i svensk, hvis nødvendigt. Programmet omfatter i øjeblikket ikke nogen internationale ture eller weekend / aftenskoler, så du kan fortsætte din grad uden større forstyrrelser af dit arbejde og privatliv.... [-]