Deltid EMBA Göteborg - EMBA -uddannelser i Göteborg EMBA , Göteborg

Deltid EMBA Göteborg - EMBA -uddannelser i Göteborg EMBA , Göteborg

MBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Göteborg Byen ligger i den vestlige kyst af Sverige. Det er den 2. største by i landet og har over 500.000 indbyggere. Gøteborg har to universiteter Chalmers University of Technology og University of Göteborg.

Deltid EMBA Göteborg - Tag din EMBA i Göteborg. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Göteborg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
på universitet Deltid 21 måneder October 2018 Sverige Göteborg

Vores Executive MBA-program er det eneste AMBA-akkrediteret MBA-program i Sverige. Det er en del tid [+]

Vores Executive MBA-program er det eneste AMBA-akkrediteret MBA-program i Sverige. Det er en deltids-program til styring foregår på engelsk over 21 måneder, som: -Inspires dig adgang til nyeste tænkning inden for ledelse

-Challenges Dig til at anvende disse nye indsigter til dit daglige arbejde Giver dig et forspring i efterfølgende i en globaliseret verden -Giver viden og færdigheder til at udvikle ny virksomhed Opretter værdifulde personlige og faglige netværk -Focuses for nordisk og asiatiske ledelse Hvis du stræber at fremskridt din karriereudvikling, og hvis du er parat til at foretage en investering, så er vores Executive MBA-program er din ideelle valg!

Datoer ... [-]