MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Sverige - EMBA -uddannelser i Sverige EMBA

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

En Master of Business Administration (MBA) præsenteres for kandidater ved afslutningen af ​​to års avancerede og specialiserede undersøgelse dækker emner som business, ledelse, økonomi og regnskab. Optjening en MBA kan give kandidater en konkurrencefordel i forhold til andre jobansøgere på en aggressiv jobmarked.

 

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Deltid EMBA i Sverige - Tag din Deltid EMBA i Sverige. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Göteborg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
på universitet Deltid 21 måneder Kontakt skolen Sverige Gøteborg

Triple Crown Akkrediteret deltid Executive MBA-program på engelsk ved Göteborgs Universitet School of Business Economics and Law, Sverige.

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
på universitet Deltid 4 semestre Kontakt skolen Sverige Stockholm

Det udøvende MBA-program tilbyder en unik pædagogisk erfaring med fokus på international ledelses- og ledelsespraksis, der finder anvendelse på nuværende og fremtidige organisatoriske ledere både i den private og offentlige sektor.