MBASTUDIES

Deltid EMBA i Sverige - EMBA -uddannelser i Sverige EMBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Deltid EMBA i Sverige - Tag din Deltid EMBA i Sverige. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Svensk
på universitet

Det udøvende MBA-program tilbyder en unik pædagogisk erfaring med fokus på international ledelses- og ledelsespraksis, der finder anvendelse på nuværende og fremtidige organis ...

Læs mere

Göteborg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
EMBA
<
Deltid
<
21 måneder
Engelsk
på universitet

Triple Crown Akkrediteret deltid Executive MBA-program på engelsk ved Göteborgs Universitet School of Business Economics and Law, Sverige.

Læs mere